Desperation

Handlar det om att vi alla resonerar olika, eller om att vissa på sätt och vis ger upp vilket gör att de istället börjar grabba tag i allt de kan i ren desperation?

Släpper du till första kvällen? Handlar det om att sex helt enkelt inte är en så stor grej för dig? Eller gör du det som ett desperat försök att hålla killen kvar? Är det för att du tidigare förlorat någon innan ni hann dit? Kanske är du lite äldre och har intalat dig själv att chansen att än en gång få vara i ett förhållande är liten, så du gör allt du kan? Har ålder egentligen något med saken att göra? Det finns många yngre som beter sig likadant.



Låt oss vända på det. Varför släpper du inte till första kvällen? Är det för att du inbillar dig att det inte kan handla om kärlek då? Eller för att någon tutat i dig att det bara är slampiga tjejer som gör det?

Finns det egentligen desperation? Det handlar såklart inte bara om sex. Det handlar om ett tillstånd då man frenetiskt söker och saligt accepterar allt. Jag tror att jag just insett att det bara handlar om konformitet. Om ditt beteende avviker från majoritetens så kommer du uppfattas som desperat. Enkelt. Men låt oss vara ärliga: ditt beteende behöver bara avvika från en enda persons. Denna personen kommer då uppfatta dig som desperat och anse att du har besynnerliga värderingar. Frågan är hur mycket du bryr dig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0